Of je nu op een city trip gaat voor enkele dagen of een vakantie voor een paar weken, waarschijnlijk wil je goed voorbereid zijn. Voor iedere trip moet je anders inpakken. Toch zijn er een aantal accessoires die erg handig zijn om mee te nemen op iedere ontspanningsreis die je maakt.

6 accessoires voor iedere ontspanningsreis
Hier zijn 6 accessoires die geschikt zijn voor iedere ontspanningsreis

1. Samsonite Lite DLX beautycase

Accessoires: Samsonite Lite DLX beautycase
Luxe beautycase gemaakt van soft-touch stof die water en vuil afstotend is

Iedere vrouw heeft een elegante en opvallende beautycase nodig voor op reis. Het eerste product op onze lijst van accessoires, de Lite DLX van Samsonite biedt precies dat.

Deze luxe tas is gemaakt van soft-touch materiaal en heeft geraffineerde details, zoals leren handvatten. Dankzij de wijde opening is de beautycase erg toegankelijk.

Kleinere producten kunnen worden bewaard in de interne vakken. Een andere reden waarom deze beautycase geschikt is voor iedere ontspanningsreis is het feit dat de case water en vuil afstotend is.

Waar je ook naar toe reist, deze beautycase zal blijven blinken!

 

2. Dakine Diplomat portemonnee

Accessoires: Dakine Diplomat portemonnee
Stevige en praktische portemonnee met een transparant vakken voor je ID-kaart

Tijdens je reis zal je op veel momenten je portemonnee moeten gebruiken. Dat is de reden waarom je een portemonnee mee moet nemen die stevig en makkelijk te gebruiken is. Dit brengt ons bij het tweede item op onze lijst van accessoires.

De Diplomat portemonnee van Dakine is een erg ruime portemonnee die specifiek geschikt is voor reizen en sport. Hij opent en sluit makkelijk dankzij de klittenbandsluiting.

De Diplomat heeft meer dan genoeg ruimte voor pasjes en briefgeld. Daarnaast zitten er transparante vakken in waarin je een ID-kaart kan stoppen.

Deze praktische en sportieve portemonnee is perfect voor iedere reis die je maakt!

 

3. Calvin Klein Edge make-up tas

Accessoires: Calvin Klein Edge make-up tas
Make-up tas gemaakt van PU-leer met een gevoerde, ruime binnenkant

Tijdens haar reis wilt geen enkele vrouw één van haar cosmetische producten kwijtraken. Met een kleine tas waarin je make-up en verzorgingsproducten kan organizeren, kan je dit probleem helemaal voorkomen. De Edge van Calvin Klein is de perfecte buidel hiervoor.

Het tasje heeft een stevige rits die een ruime, gevoerde binnenkant opent met genoeg ruimte voor je cosmetische producten. De make-up tas is gemaakt van PU-leer met een kiezelsteen effect.

Met deze make-up tas als één van je accessoires ben je verzekerd van een georganiseerde verzameling van jouw cosmetische producten. Waar je ook heen gaat!

 

4. American Tourister Herolite toiletset

Accessoires: American Tourister Herolite toiletset
Praktische en ruime toilettas die water afstotend is

Natuurlijk hebben mannen ook accessoires nodig waar ze hun verzorgingsproducten in kunnen bewaren. De Herolite toiletset van American Tourister is een functionele en ruime uniseks toilettas.

Het is het lichtste product wat American Tourister ooit heeft gemaakt, wat het ideaal maakt voor iedere reis! Met meerdere kleine vakken kan je de spullen erg goed organiseren.

De toiletset is waterafstootbaar, dus door welke weersomstandigheden je ook moet reizen, je producten zullen droog blijven.

Als je vloeibare items in de geïsoleerde vakken bewaard, zal de waterafstotende bekleding verdere lekkages in de toilettas voorkomen. Voornamelijk handig wanneer je een aantal hobbelige ritten door exotische bestemming voor de boeg hebt!

 

5. Samsonite US Air Tr. 3 combinatieslot

Accessoires: Samsonite US Air Tr. 3 combinatieslot
Kenmerkend driecijferig combinatieslot (voldoet aan TSA voorwaarden)

Een belangrijk product om veilig reizen te garanderen! Met dit driecijferige combinatieslot van Samsonite kan je gemakkelijk je bagage beveiligen.

Het slot voldoet aan TSA voorwaarden, wat betekent dat je slot nooit open geforceerd hoeft te worden als je naar de VS reist. Er is een algemene TSA sleutel die ze bij de douane kunnen gebruiken om dit slot te openen wanneer ze jouw tas selecteren voor willekeurige bagage controle.

Het slot maakt het ook makkelijker om je bagage te identificeren. Zelfs als je staat te wachten om je bagage op te halen bij een van die veel te drukke lopende banden zal je veel sneller je tas kunnen vinden met dit kenmerkende slot!

 

6. Dakine Revival Kit M reisset

Accessoires: Dakine Revival Kit M reisset
Handige reisset met verwijderbare plastic zak voor vloeibare stoffen

Het maakt niet uit waar je heen gaat. Met de Revival Kit van Dakine ben je er klaar voor om te gaan waar je ook maar wilt.

Het heeft genoeg ruimte voor al je cosmetische items. De set wordt geleverd met een verwijderbare plastic zak, die voldoet aan TSA voorwaarden (voor als je naar de VS reist). Deze plastic zak is perfect voor al je vloeibare producten. Dit vergemakkelijkt jouw reis iedere keer dat je door een bagagecontrole gaat op het vliegveld.

Dankzij het functionele ontwerp kan je gemakkelijk je toiletset overal ophangen. Van hotelkamer tot tent, jouw Revival Kit is klaar voor ieder scenario!

 

Dat waren ze dan! De 6 accessoires voor iedere ontspanningsreis. Met behulp van deze praktische producten kan je zeker goed voorbereid en georganiseerd op iedere droomreis of -vakantie gaan!

Samdam Retail is nu ook actief op Pinterest, Instagram, Twitter en LinkedIn. Volg ons ook op deze kanalen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwtjes! Fijne reis, allemaal!

Jelmer van Zuijlen
Follow us

Jelmer van Zuijlen

Marketing Content Manager at Samdam
Passoniate content writer and online marketer who loves basketball and traveling.
Jelmer van Zuijlen
Follow us

Latest posts by Jelmer van Zuijlen (see all)