Ontkenning

SAMDAM RETAIL

Van Langenhovenstraat 11-15

B-9300 AALST

BTW-identificatienummer:

 

Bewijs van afstand

 

De inhoud van deze website is het eigendom van SAMDAM RETAIL en samdamretail.be en niets ervan  mag weergegeven worden zonder de schriftelijke toestemming van ons bedrijf. U hebt geen toestemming om onderdelen van deze website te kopiëren, op te slaan of te vertalen om voor commerciële doeleinden te gebruiken, u hebt echter geen toestemming nodig als u de informatie gaat gebruiken voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

 

Ook al besteden we veel aandacht aan en doen we ons best om de inhoud actueel te houden, is het mogelijk dat er fouten of incomplete informatie op de website verschijnen. Daarom raden we u aan bij ons te controleren wanneer u een grotere bestelling doet.

 

Samdamretail.be kan niet garant staan voor de precisie van de beschikbare informatie op de website van onze leverancier, en is niet verantwoordelijk voor enige vorm van fouten of consequenties veroorzaakt door het gebruik van zulke informatie. Samdamretail.be is niet aansprakelijk voor de incomplete of incorrecte informatie verstuurd door de gebruikers van onze producten op diverse websites en sociale media netwerken.