Het verhaal van Disney by Samsonite

De samenwerking tussen Disney en Samsonite begon in 2014, de twee iconische merken bundelden hun krachten om een charmante collectie van koffers en schooltassen voor kinderen te creëren. De nieuwe collectie, genaamd Disney by Samsonite, leent elementen uit het erfgoed van beide merken: de magische wereld van de Disney figuren wordt toegevoegd aan de hoogstaande producten, waarvoor Samsonite wereldwijd bekend en de toonaangevende bagagefabrikant is.

 

De Disney by Samsonite collectie, speciaal voor kinderen en jongeren, heeft een sterke persoonlijkheid en een eigen stijl, welke de charme, fantasie en nostalgie weerspiegelen van de memorabele verhalen die ons in onze kindertijd allemaal geboeid hebben.

 

De spannende en betoverende producten in deze innovatieve collectie zijn leuk, betrouwbaar en veerkrachtig, vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen. De PVC-vrije rugzakken, schooltassen en toebehoren, wielkoffers en reistassen zijn geschikt voor peuters en kinderen van de lagere school. Op de tassen staan karakters als Mickey en Minnie Mouse, Tinker Bell, Violetta, de sterren uit Frozen alsook de Disney Prinsessen en de avontuurlijke Planes, Cars, Avengers en Star Wars personages.

 

De tassen met hun ergonomische vormen, praktische functies en reflecterende details zullen de harten van kinderen en ouders veroveren, zodat jongeren hun stijl en persoonlijkheid kunnen uitdrukken tijdens het reizen of naar school gaan.