Het verhaal van High Sierra

High Sierra, een trendsetter in vrijetijdskoffers in de Verenigde Staten, ontwerpt veelzijdige outdoor rugzakken en avontuurlijke levensstijl tassen voor mensen die genieten van het in comfort verkennen van de wereld. De fris ogende ongedwongen reistassen zijn voorzien van jeugdige ontwerpen en een veelvoud aan functies die bijdragen aan de bruikbaarheid en duurzaamheid van de tassen.

 

Het merk High Sierra, opgericht in 1978 door de outdoor fan Hank Bernbaum, werd vernoemd naar de Sierra Nevada: de hoge bomen, grote watervallen en de enorme bergtoppen dienen als inspiratie bij de totstandkoming van deze tassen.

 

Het merk promoot een actieve en avontuurlijke levensstijl en staat garant voor robuuste reiskoffers, stedelijke rugzakken, outdoor tassen, schoolkoffers en dames handtassen welke bestendig, comfortabel, kwalitatief en betaalbaar zijn. Het doel van het gevarieerde aanbod van de High Sierra producten is mensen te dienen en aan de behoeften van hun veelzijdige leven tegemoet te komen: op weg naar avontuur, naar kantoor of naar school.

 

Door de combinatie van een stedelijke levensstijl met de liefde voor de natuur bieden High Sierra’s rugzakken, koffers voor avontuurlijke koffers en sporttassen u de vrijheid om met al uw benodigdheden overal in alle comfort te reizen.