1. Retour voorwaarden

 

U hebt het recht om de online gekochte producten binnen de 14 dagen terug te sturen. indien u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u contact met ons opnemen om de terugkeer te regelen. Uw beslissing om het product terug te sturen moet worden verzonden in een duidelijke verklaring, zoals een e-mail of fax. Als u verblijft in de Benelux ontvangt u een RMA (Return Merchandise Authorization) nummer. Als u niet in de Benelux woont, dient u zelf zorg te dragen voor de verzending en de kosten.  Zodra het teruggestuurde artikel aankomt op ons adres, zult u een volledige terugbetaling ontvangen van de oorspronkelijke prijs van het product.


Het product moet in dezelfde nieuwe, ongebruikte toestand waarin u het ontving. De geretourneerde producten zullen bij ontvangst worden gecontroleerd. We kunnen een vermindering van terugbetaling uitvoeren voor het verlies in waarde als het geretourneerde product is beschadigd.

 

2. Omruil voorwaarden

 

Als u niet tevreden bent met uw online aankoop, kunt u ruilen voor een ander product van vergelijkbare waarde. U moet ons dan contacteren vooraleer het order terug te sturen.