✓ GRATIS Retour*

*Binnen 14 dagen na aankoop

✓ GRATIS Verzending*

*Voor bestellingen boven de 25 EUR in Benelux

Rolling tote earth Samsonite Ultimocabin

Artikelcode: 59574.1313

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€205.00

Snel overzicht

Rolling Tote earth van de Samsonite Ultimocabin collectie. Hardsided bagage met een voorzak, verticaal patroon en goed georganiseerd interieur met specifieke compartimenten.

Color
Color
Cabin Friendly Laptop Friendly TSA locking system

Het type bagage u gebruikt hangt uiteraard af van welk soort reizen u maakt. Tijdens een zakenreis zal u niet zoveel kleren nodig hebben als tijdens een vakantie. En op vakantie kan u misschien eens overwegen om de laptop thuis te laten. Als u vaak op zakenreis moet, dan bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in een lichte en gebruiksvriendelijke zak dan een grote reistas dat niet zo handig is om te gebruiken tijdens het reizen per vliegtuig.  De Samsonite Ultimocabin-serie werd speciaal ontworpen voor mensen die vaak reizen en die een veelzijdige tas zoeken die hun documenten en laptop veilig opbergt en toegankelijk maakt. En dit zonder extra gewicht.

De Ultimocabin Rolling Tote van Samsonite werd gemaakt uit 100% makrolon polycarbonaat, en is de eerste hardside collectie die uitgerust werd met een voorzakje om het navigeren tussen de securitychecks op de luchthaven een stuk aangenamer te maken. Deze trolley werd ontworpen voor bagageliefhebbers die een snelle reistas zoeken om zo weinig mogelijk tijd te verliezen bij het inpakken van hun bagage of om zo snel mogelijk iets uit de tas te halen tijdens de vlucht.

Dankzij deze functionaliteit is de Samsonite Ultimocabin Rolling Tote veelzijdiger en gebruiksvriendelijker dan de traditionele handbagage modellen. Deze Samsonite is een geweldige keuze voor de zakenreizigers die vaak op pad zijn. Zijn commerciële look met zijn verzonken compartiment en elegant design met verticale strepen en matte afwerking maken van deze koffer het perfecte accessoire voor elke zakenman –of vrouw die kiezen voor kwaliteitsvolle praktische bagage in plaats van de luxe items. Het design van zowel de binnen- als buitenkant onderstrepen de traditionele waarden van het Samsonite-merk. Het resultaat is een indrukwekkende zakentas die perfect geschikt is voor een zakenreis die enkele dagen duurt.

De compartimenten van de Samsonite Ultimocabin Rolling Tote  zijn ontworpen met de zakenreizigers in het achterhoofd gehouden. De binnenkant is ruim genoeg en ingedeeld zodat uw laptop, tablet, telefoon en documenten elk hun plaatsje hebben in deze tas. Het tussenschot en de zakken voor elektronica zijn gewatteerd voor een maximale beveiliging te waarborgen. Het grote compartiment voor kledij is uitgerust met inpakriemen die uw bezittingen op hun plaats houden en die het kreuken tegengaan tijdens de bagageafhandelingsprocedures.

Hoewel deze tas in het geheel opvalt door zijn revolutionair ontwerp, duurzaamheid en lichtheid, steelt de zak aan de voorkant toch de show als het aankomt op innovatie. Een unieke toevoeging voor de handbagage trolleys. De zak is voorzien van penhouders, tablet- en telefoonzakjes, een houder voor uw laptop en een compartiment speciaal voor het netjes houden van uw documenten. Deze Samsonite wordt geleverd met een globale garantie van 5 jaar en voldoet aan de IATA-voorschriften voor handbagages.

BUITENKANT
CATEGORIE Vervaardigd uit 100% Makrolon polycarbonaat, een hoogtechnologisch materiaal, speciaal ontworpen voor betrouwbaarheid en een hoge schokbestendigheid.
SLOT Geïntegreerd combinatieslot met TSA om zorgeloos van en naar de VS te reizen en uw persoonlijke bagage te beschermen.
RITSEN De ritsen, met discreet Samsonite logo, kunnen worden afgesloten met een vast TSA-combinatieslot.
HANDVATTEN Bovenhandvat om de tas gemakkelijk op te tillen.
STUURSTANG Comfortabele trekstang met drukknop om de wereld met gemak en comfort rond te reizen.
TYPE WIELEN Soepele wielen zorgen voor extra comfort tijdens het reizen.
WIELEN 2 wielen
VAKKEN BUITENKANT Voorvak met toegang tot het bovenste compartiment, waardoor u bij een controle de koffer op zijn wielen kunt laten rusten en uit dit specifieke vak alles kunt halen dat u nodig hebt. De garantie voor een vlotte en snelle ervaring.
HANDBAGAGE Handbagage voldoet aan de IATA richtlijnen en mag mee aan boord van het vliegtuig.
USB POCKET Ja
ADRESLABEL Identificatie-/adreslabel dat handig verborgen is.
BINNENKANT
BOTTOM COMPARTMENT Onderste compartiment met inpakriemen, tussenschot en scharniervak.
TOP COMPARTMENT Bovenste compartiment met tabletcompartiment, laptopcompartiment, vak voor gsm, vak voor identiteitspapieren, documenthouder, afzonderlijk vak voor vloeistoffen en kaart- en pennenhouders.
TUSSENSCHOT Tussenschot met rits in onderste compartiment om uw bagage gemakkelijk in te pakken.
INPAKRIEMEN Inpakriemen in het onderste compartiment.
LAPTOPVAK Laptopcompartiment in het bovenste compartiment.
AFMETINGEN LAPTOPSCHERM 15.6"
VAK VOOR TABLET Tabletcompartiment in het bovenste compartiment.
VAK VOOR DOCUMENTEN Ja
ZAKJE VOOR GSM Ja
PENLUSSEN Ja
BESCHERMINGSHOES TEGEN VLOEISTOFFEN Verwijderbaar, doorzichtig vak met rits om uw vloeistoffen, cosmetica of zwemkledij in op te bergen.
PRODUCT MODEL Laptoptas op wielen
KLEUR Earth
MATERIAAL 100% Makrolon Polycarbonate
AFMETINGEN 40.0 x 45.0 x 23.0 cm
MAX. LAPTOPMAAT 4.0 x 37.0 x 27.0 cm
MAX. TABLETMAAT 0.9 x 24.0 x 19.0 cm
VOLUME 28.5 L
GEWICHT 2.7 kg
GARANTIE 5 jaar beperkte wereldwijde garantie

Reviews

Write Your Own Review

You might also like