Samsonite Lite-Locked Koffer 4 wielen 69 cm zwart

Artikelcode: 56763.1041

Schrijf de eerste review van dit product

Out of stock

€435.00

Snel overzicht

Winkel voor Samsonite Lite-Locked Koffer 4 wielen 69 cm zwart van samdamretail.be voor de prijs van 435 euro. Gratis levering binnen 48 uur in België en Nederland voor producten op voorraad.

Color
Color
Color
Color
Lightweight TSA locking system

Features description

Binnenkant
Bottom compartment Inpakriemen en klein zijvakje met rits in het onderste compartiment.
Top compartment Bovenste compartiment met tussenschot met rits.
Tussenschot  Tussenschot om gemakkelijk en ordelijk te kunnen inpakken in het bovenste compartiment.
Inpakriemen  Elastische, gekruiste inpakriemen in het onderste compartiment om de kledij op zijn plaats te houden en om kreuken te beperken.
Buitenkant
Categorie Gemaakt met de revolutionaire Curv®-technologie*. Dit is een geavanceerd schokbestendig, licht materiaal. Curv® staat bekend voor zijn hoge energieabsorptie en uitstekende weerstand, vooral bij lage temperaturen. *Curv® is een in de VS geregistreerd handelsmerk van Propex Operating Company, LLC.
Slot Vast TSA-combinatieslot, dat uit 3 sloten bestaat voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en om uw persoonlijke bagage te beschermen.
Handvatten Bovenhandvat, zijhandvat en geïntegreerd bodemhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen.
Stuurstang Comfortabele trekstang met drukknop om de wereld met gemak en comfort rond te reizen.
Type wielen Vier multidirectionele, soepele en stille wielen laten toe om de koffer 360° te laten draaien in meerdere richtingen.
Wielen 4 wielen
Adreslabel Afneembaar bagagelabel dat gemakkelijk rond het handvat van de koffer te draaien is. Het bagagelabel gaat gemakkelijk open en toe en biedt zo meer privacy.

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Materiaal 100% Curv® material by Propex in Germany
Kleur Zwart
Afmetingen 69.0 x 45.0 x 29.0 cm
Volume 68.0 L
Gewicht 3.3 kg
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

Voorzien van een exclusieve combinatie van de Curv-technologie en het driepuntslot is deze Samsonite Lite-Locked Spinner 69 cm een revolutionair stuk bagage dat speciaal ontworpen werd voor de gesofisticeerde reiziger die niet enkel de functionaliteit van de reistas weten te appreciëren, maar ook het design. Even elegant als licht in het gewicht, werd deze Spinner gebouwd om ruwe bagageafhandeling te weerstaan in luchthavens. Die wielen van deze koffer zorgen voor comfortabel transport op verschillende ondergrond en heeft gemakkelijke handvaten voor een aangename grip.

 

Het luxueuze exterieur van de Samsonite Spinner 69 cm werd vervaardigd van Curv, het lichtste en meest geavanceerde materiaal op de markt. Het zorgt net alleen voor meer duurzaamheid, maar het maakt van deze trolley ook een stijlvol reisaccessoire. Het opslagcompartiment is ruim en is voorzien van gekruiste inpakriemen die uw kleding op hun plaats houdt en het kreuken tegengaat.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like