Samsonite Lite-Locked Koffer 4 wielen 75 cm metallic groen

Artikelcode: 56767.1542

Schrijf de eerste review van dit product

Out of stock

€455.00

Snel overzicht

Winkel voor Samsonite Lite-Locked Koffer 4 wielen 75 cm metallic groen van samdamretail.be voor de prijs van 455 euro. Gratis levering binnen 48 uur in België en Nederland voor producten op voorraad.

Color
Color
Color
TSA locking system Bottom grip

Features description

Binnenkant
Bottom compartment  Inpakriemen en klein zijvakje met rits in het onderste compartiment.
Top compartment  Bovenste compartiment met tussenschot met rits.
Tussenschot  Tussenschot om gemakkelijk en ordelijk te kunnen inpakken in het bovenste compartiment.
Inpakriemen  Elastische, gekruiste inpakriemen in het onderste compartiment om de kledij op zijn plaats te houden en om kreuken te beperken.
Buitenkant
Categorie Gemaakt met de revolutionaire Curv®-technologie*. Dit is een geavanceerd schokbestendig, licht materiaal. Curv® staat bekend voor zijn hoge energieabsorptie en uitstekende weerstand, vooral bij lage temperaturen. *Curv® is een in de VS geregistreerd handelsmerk van Propex Operating Company, LLC.
Slot Vast TSA-combinatieslot, dat uit 3 sloten bestaat voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en om uw persoonlijke bagage te beschermen.
Hanvatten Bovenhandvat, zijhandvat en geïntegreerd bodemhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen.
Stuurstang Comfortabele trekstang met drukknop om de wereld met gemak en comfort rond te reizen.
Type wielen Vier multidirectionele, soepele en stille wielen laten toe om de koffer 360° te laten draaien in meerdere richtingen.
Wielen 4 wielen
Adreslabel Afneembaar bagagelabel dat gemakkelijk rond het handvat van de koffer te draaien is. Het bagagelabel gaat gemakkelijk open en toe en biedt zo meer privacy.

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Materiaal 100% Curv® material by Propex in Germany
Kleur Metallic Groen
Afmetingen 75.0 x 51.0 x 31.0 cm
Volume 93.0 L
Gewicht 3.6 kg
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

De Lite-Locked-lijn reistassen van Samsonite heeft dezelfde features die het bedrijf internationaal befaamd hebben gemaakt. Het is een waardige opvolger van de gerenommeerde Cosmolite-collectie. Al sinds 1910 is Samsonite verantwoordelijk voor de productie van revolutionaire en internationaal gelauwerde bagage. Die enorme schat aan ervaring en innovatieve technologieën die het bedrijf heeft verzameld over de jaren heen, wordt gebundeld in de Lite-Locked-collectie.

 

Dankzij zijn vederlichte maar stevige materialen, zijn ruim interieur met tussenschotten voor geordend inpakken, en zijn multidirectionele wielen, is de Lite-Locked spinner 75 cm van Samsonite geschikt voor ongeveer alle mogelijke reisscenario’s. Deze Spinner is exclusief, de combinatie van Curv-technologie en het driepuntslot maakt het een uniek product op de markt. Deze trolley biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid zonder het design te verwaarlozen.

 

Deze Samsonite Spinner is ongetwijfeld een van de meest revolutionaire producten op de markt, niet alleen door zijn beveiliging en bouwmaterialen van ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook omdat deze trolley uitzonderlijk licht van gewicht blijft. Het exclusieve polypropyleen Curv-materiaal is wat deze koffer zo licht houdt en tegelijk toch het sterkste Samsonite product ooit maakt. De duurzame behuizing is schokbestendig en weerstaat aan de ruwe bagageafhandelingsprocedures in luchthavens en houdt zelfs bij verschillende temperaturen uw bezittingen perfect veilig.

 

De behuizing is milieuvriendelijk en recyclebaar en weerstaat aan alle schokken en temperaturen. De soepele wielen van de Spinner 75 cm van Samsonite zorgen voor een ongekende bewegingsvrijheid, terwijl de verstelbare stuurstang zich probleemloos aanpast aan de wensen van de gebruiker. De handvatten aan de boven en zijkanten zijn ontworpen voor een comfortabele grip. 

Reviews

Write Your Own Review

You might also like