Op zoek naar een geschenk voor die speciale gelegenheid?

Verras hem of haar met een cadeaubon van Samdam

Klik Hier!

 

Samsonite Neopulse Koffer met 4 wielen 75 cm metallic zilver

Artikelcode: 65754.1546

Schrijf de eerste review van dit product

Out of stock

€275.00

Snel overzicht

Winkel voor Samsonite Neopulse Koffer met 4 wielen 75 cm metallic zilver van samdamretail.be voor de prijs van 259 euro. Gratis levering binnen 48 uur in België en Nederland voor producten op voorraad.

Color
Color
Color
Color
TSA locking system

Features description

Binnenkant
Bottom compartment Compartiment onderaan: gevoerd tussenschot en gekruiste inpakriemen.
Top compartment Compartiment bovenaan: gevoerd tussenschot.
Tussenschot Tussenschot met rits in het compartiment boven- en onderaan.
Inpakriemen Elastische, gekruiste inpakriemen in het compartiment onderaan.
Buitenkant
Categorie Vervaardigd uit lichtgewicht polycarbonaat. De koffer is erg licht en stevig dankzij het zelfverstevigende ontwerp.
Slot Geïntegreerd combinatieslot met TSA om zorgeloos van en naar de VS te reizen en uw persoonlijke bagage te beschermen.
Ritsen Afsluitbare ritsen met ritshangers in bijpassende kleur.
Handle Soft touch handvat aan de boven- en zijkant voor extra draagcomfort. Zilver- en champagnekleurige details op het handvat.
Stuurstang Dubbele, ultralichte trekstang die kan worden afgesteld op de lengte van elke reiziger. Zilver- en champagnekleurige details op de knop van de trekstang.
Type wielen Comfortabele, zacht rollende, dubbele wielen om moeiteloos te reizen. Zilver- en champagnekleurige details op de wielen en wielbehuizing.
Wielen 4 wielen
Adreslabel Intrekbaar identificatie-/adreslabel aan de achterkant van de koffer.

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Kleur Metallic Zilver
Materiaal Made of 100% Makrolon Polycarbonate
Afmetingen 75.0 x 51.0 x 28.0 cm
Volume 94.0 L
Gewicht 3.4 kg
Garantie 5 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

Lichtheid, kracht, een opvallend design en luxueuze afwerking, dat zijn de kernwaarden van de Samsonite Neopulse collectie. De Neopulse spinner 75 cm valt van ver op met zijn metaalachtige kleuren en gelijnde ontwerp. De lijnen geven deze koffer niet enkel een eigen persoonlijkheid, maar voegen ook een pak stevigheid toe.

Het luxueuze interieur van de Neopulse spinner is volledig gevoerd en wordt opgedeeld in twee compartimenten door de twee tussenschotten met ritssluiting. Het onderste compartiment is voorzien van gekruiste inpakriemen die het kreuken van uw kleren tegengaat.

De vier dubbele wielen zorgen ervoor dat u een totale bewegingsvrijheid hebt, zelfs op de smalste en drukste plaatsen. De Neopulse spinner 75 cm is uitgerust met een TSA-slot waardoor je de koffer extra kan beveiligen zonder problemen te krijgen met de Amerikaanse douane.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like