School Bag Iniko Flamboyant Pink Kipling

Artikelcode: K21092.G55

Schrijf de eerste review van dit product

Out of stock

€99.90

Snel overzicht

De aanpasbare ergonomische riemen met zacht gewatteerd rugpaneel en de stevig bovenhendel verhogen het comfort van deze tas. Inclusief pluche kipling aapje.  Licht gewicht, van hoge kwaliteit en steeds praktisch, de Kipling schooltas Iniko is beschikbaar in een wijde variëteit aan prints en kleuren voor elke smaak.


Een leuke rugzak voor kinderen, met grappige en kreative print, frisse kleuren en ergonomisch ontwerp.  De Iniko schooltas is ontworpen voor meer comfort en gebruiksgemak.  Speels en plagend.  De tas komt met een vriendelijk en harig Kipling aapje met sleutelring .  De horizontale rugzak biedt veel ruimte voor schoolboeken en al uw andere spullen door zijn velle vakken en opbergmogelijkheden.

Color
Color
Laptop Friendly

Features description

Product model   School Bag
Compartments  Large main zipped compartment with padded laptop sleeve, secure key clasp and zipped pocket. Front zipped compartment with internal organiser. 
Closure  Metal clasp monkey head fastenings.
Handles  Sturdy top handle.
Straps  Adjustable ergonomic straps with super soft padded backing.
Details  Original Kipling furry monkey keyring charm. Silicone Kipling logo. 

Specifications

Colour   Flamboyant Pink
Dimensions (cm)  40 x 31 x 23
Compartments  Zipped main compartment
Material  Nylon

Product description

School Bag Iniko Flamboyant Pink uit de Kipling's Back to School collectie.  Een leuke rugzak voor kinderen met leuke en creatieve prints, sprekende kleuren en ergonomisch ontwerp.   De Iniko school tas is ontworpen voor comfort en functionaliteit.  Speels en ondeugend, tevens wordt deze ook gekenmerkt door zijn ruim ontwerp. 

 De aanpasbare ergonomische riemen met super zachte rugvulling en de draagriempje bovenaan zorgen voo r meer gebruiksgemak.  Deze is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints.

Reviews

Write Your Own Review