Zondag is het vaderdag, de dag waarop we onze papa’s in de bloemetjes zetten. En dat verdient een vader absoluut. Omdat papa’s niet zo van bloemetjes houden, hebben wij een aantal andere cadeau-ideeën verzameld om jouw papa zondag te laten weten hoeveel hij voor jou betekent. Wij vonden voor elk type papa een ander cadeau.

 1. Een ultra-mannelijke reiskoffer met ijzeren randen. Voor stoere papa’s die houden van avontuur want deze koffer krijg je niet kapot. De koffer van het luxemerk Tumi is vervaardigd uit aluminium en wordt geleverd met vintage geïnspireerde stickers zodat je elke koffer naar eigen smaak een eigen touch kan geven.

  International Slim Carry-On silver Tumi Latitude, 645 euro.

 2. Voor de hardwerkende papa’s is een nieuwe, comfortabele laptoptas altijd een goed idee. Nog een beter idee is om die laptoptas op wieltjes te zetten. Goed voor de rug en ultra comfortabel. Deze laptoptas van het merk Samsonite is perfect voor de papa’s die een elke dag met een goedgevulde tas richting werk vertrekken.

  Samsonite XBR Business case met wielen15,6” black, 195,00 euro.

 3. Heeft jouw papa een hekel aan broeken met zakken aan de zijkant en kiest hij resoluut voor stijlvolle accessoires? Voor de vaders die houden van schoonheid en luxe is er Emporio Armani: een mooie combinatie van stijlvol en comfort. Het merk bracht dit jaar een paar handige aktetassen uit. Voor mannen voor wie het een tikkeltje meer mag zijn. Een van onze favorieten is deze zwarte aktetas!

  Emporio Armani, Business One Zip Briefcase Bag Zwart, 230,00 euro.

 4. Voor de papa’s die houden van een grapje is de Mickey Mouse koffer van het Amerikaanse topmerk American Tourister een heel leuk idee. Voordeel? Papa kan de koffer uitlenen aan de kinderen. Naast de grappige cover bieden de reiskoffers van American Tourister een hoogstaande kwaliteit en zijn de wieltjes ijzersterk.


  American Tourister Palm Valley Disney Koffer 4 wielen 67 Mickey Style, 155,00 euro.

 5. Last but nog least: het perfecte cadeau voor jonge, hippe papa’s is een Cabin Zero rugzak! De hippe modelletjes zijn erg ruim en comfortabel. Om mee te nemen naar het werk of als metgezel tijdens verre reizen, de Cabin Zero rugzak stelt nooit teleur. De rugzakken zijn gemaakt in mooie, mannelijke kleuren zoals groen en donkerblauw.

  Backpack Classic 44L navy CabinZero,

  69,90 euro.

Alle artikelen zijn verkrijgbaar in onze winkels Arijs en Samdam of via onze webshop www.samdamretail.be.

 

Latest posts by Daniel (see all)