shop-business-trolley

Shoppen voor een business trolley kan een uitdagende taak zijn, zeker wanneer u er voor kiest om meer kledij mee te nemen en niet enkel een laptop wanneer u reist voor een korte termijn.  Alhoewel u vrij ben om te kiezen welke bagage u mee neemt op zakenreizen, er zijn een paar aspecten die u dient in acht te nemen vooraleer u investeert in een trolley.

Zakenmensen die vaak reizen dienen te opteren voor bagage die licht en makkelijk is mee te nemen.  Dit laat u toe om steeds comfortabel te reizen terwijl u ruimte genoeg heeft om al uw nodige items te kunnen opbergen.  De meeste handbagage heeft vele onderverdelingen aan de binnenzijde, sommigen hebben zelfs linten om uw kledij op zijn plaats te houden.

Dit zijn niet de meest belangrijke aspecent van een business trolley, waar het echt om gaat is dat er voldoende ruimte is voor kledij en de aanwezigheid van een laptopvak.  Extra kenmerken zoals een schoenvak en een vak voor gedragen kledij zijn leuk maar doen echter wel het gewicht en de prijs toenemen.

Hierbij kan u wat advies terug vinden voor het kiezen van de perfecte trolley voor uw zakenreis.  Hoe dan ook indien u wenst te reizen met ingecheckte bagage en alleen een kleine laptoptas wenst mee te nemen, dan kan u hierbij enkel suggesties in ons artikel terug vinden: Laptop trolley vs laptop sleeve: bescherm uw laptop tijdens het reizenDe beginnersgids voor bagage is tevens ook makkelijk om te lezen vooraleer u overgaat tot de aankoop.

  1. Afmeting van de zakelijke tas

Indien u reist met het vliegtuig, dan is een handbagage de beste optie, niet alleen omdat deze kleiner en lichter is maar ook omdat het heel wat tijd scheelt bij aankomst.  U dient niet te wachten op uw bagage, Een handbagage is tevens makkelijker te hanteren.  Indien u kiest voor een trolley met aanpasbare trekstang kan u makkelijker wat meer kledij mee nemen, elektronische gadgets of persoonlijke items.

De maximum afmeting voor bagage varieert naargelang de luchtvaartmaatschappij maar er zijn ook zakelijke trolleys die voldoen aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen.  Om er voor te zorgen dat uw bagage geschikt is blijft u best bij de maten 50x35x20 cm of 50x40x20 cm.  Enkele lagekost vlightuigmaatschappijen aanvarden 40x35x20 cm.  In deze gevallen dient u beter ook een grote koffer

Samsonite trolley 55 cm Lite Locked off whiteSamsonite cabin luggage 55 cm Lite Shock petrol blue

  1. STRUCTUUR EN ONDERVERDELING

Zakenreizen hebben veschillende vereisten dan andere vakanties.  Het is meestal aangeraden om te reizen met een tas of koffer die een geïntegreerd laptop vak heeft, zeker wanneer u enkel met 1 bagage reist.  De meeste business trolleys hebben deze eigenschap en zijn meestal uitgerust met vak voor smartphone.  Afhankelijk van de producent zal u zakelijke tassen vinden met of zonder voorvak voor tickets en zakelijke documenten.  Maar trolleys komen met twee interne vakken: een voor laptop of tablet en een voor kledij.

Een eerste vak kan u gebruiken voor zakelijke documenten, het andere is meer geschikt om uw persoonlijke producten en snacks op te bergen.  De gewichtslimiet varieert van de ene lucthvaartmaatschappij tot de andere maar handbagage die meer dan 8 kg weegt zal niet meteen aanvaard worden.

Indien u reist met maatpak en uw hotel heeft geen strijkdienst, dan verkiest u beter een trolley voor kledij.  Deze zijn uitgerust met een hanger systeem en speciale vakken voor schoenen.  Mogelijk hebben deze geen laptopvak maar u kan ook een laptopinleg aankopen om dit euvel te voorkomen.

American Tourister rolling tote Atlanta HeightsAmerican Tourister cabin business bag

  1. MATERIALEN

Zelfs wanneer u reist met enkel handbagage is het aan te raden om te investeren in een zakelijke trolley die vervaardigd is uit duurzame impact-bestendige materialen.  U kiest beter dit type dan een design model dat uw items niet goed beschermt.

Hardschalige zakelijke trolleys hebben eerder minder onderverdelingen en externe vakken.  Indien u toegang wenst tot uw tickets of zakelijke documenten  tijdens de vlucht, dan kiest u bester voor een zachtschalig model die deze functies heeft.

Zachte materialen maken maximaal gebruik van de te gebruiken ruimte, deze zijn vrij stevig zonder hun flexibiliteit aan te tasten.  Harde materialen hebben zich enorm ontwikkeld en kunnen extreem duurzaam en licht in gewicht zijn.  Deze zijn niet zo flexibel als zachte materialen, maar bieden betere bescherming voor uw elektronische gadges.

Samsonite cabin upright 55 cm Pro DLX 4 blackSamsonite trolley cabin sized Lite Cube ivory

  1. Frequency and length of your trips

Voor korte zakenreizen tot 3 dagen kan u prima maken met handbagage, maar indien u langer dan 3 dagen reist dan kan u beter investeren in een groter model zoals de medium trolleys, beschikbaar in onze webshop.  Sommige modellen hebben een geïntegreerd vak voor kledij en schoenenvak.  Ook al ligt de kostprijs hoger , deze zijn uiteste geschikt voor zakerneizen

Wanneer u vaak reist, dan heeft u een smal model nodig, bij voorkeur een handbagage laptoptrolley vervaardigd uit licht gewicht materialen zoals de Samsonite business case met wieltjs van Samsonite uit de Spectrolite line, de GuardIT rolling tot met 17,3”

Garment bag Samsonite cabin-sizedSamsonite business rolling tote tobacco

Follow me

Andreea Macoveiciuc

Online content manager at Samdam Retail
Content manager, coffee addict, cat lover. Passionate traveler, fitness enthusiast, loves exploring historic cities.
Follow me

Latest posts by Andreea Macoveiciuc (see all)