Gratis verzending vanaf € 25,-

Uitstekende klantenservice

Levering tot 10 werkdagen, afhankelijk van stock

Klantenservice

Verzending en levering

We verzenden naar alle landen van de Europese Unie voor een vast bedrag van €15. Verzending naar Nederland en België is gratis voor bestellingen van meer dan €25. Onder de €25 wordt €7 in rekening gebracht. Op verzoek kunnen we naar landen buiten de EU verzenden, de verzendkosten zijn afhankelijk van je bestemming.

Als je de gekochte artikelen in onze winkel wilt afhalen, bieden we een "Click and collect" service. Zie de pagina "Verzenden" voor meer informatie.

 

Retourneren & ruilen

Producten kunnen binnen 14 dagen zonder schade worden geretourneerd. Producten die in perfecte staat worden geretourneerd, worden volledig vergoed. Je mag een product ook vervangen door een ander artikel van vergelijkbare waarde. Ga voor meer informatie over retourneren en ruilen naar onze pagina "Retourbeleid".

 

Garantie

Garantie is afhankelijk van de fabrikant en het gekochte artikel. Je vindt de specifieke garantie voor elk artikel op de productpagina. Daarnaast profiteer je van de wettelijke garantie, die het gebrek aan conformiteit van de goederen op het moment van levering dekt. Meer informatie over het garantiebeleid vind je in onze "Algemene Voorwaarden".

 

Betaling, prijzen en promoties

Alle prijzen op onze website zijn in € (euro's) en inclusief btw. We bieden verschillende betalingsmogelijkheden, zoals creditcard of bankoverschrijving. Meer informatie over onze betalingsvoorwaarden vindt u in onze "Algemene Voorwaarden", punten 5-7.

Van tijd tot tijd bieden we kortingen en speciale promoties aan in onze online winkel. In dit geval ziet u zowel de oorspronkelijke prijs als de gereduceerde prijs van het product. Er kunnen beperkingen gelden in het geval van promoties en wedstrijden; de voorwaarden en beperkingen voor elke reclamecampagne of wedstrijd, samen met de specifieke vorm van promotie, worden in detail beschreven en gepubliceerd op onze website.

 

Bestellingen plaatsen en bekijken 

Om een bestelling op onze website te plaatsen, moet je volwassen zijn en 18 jaar of ouder. Nadat je een product aan je winkelwagentje hebt toegevoegd, krijg je de mogelijkheid om de gewenste verzendmethode te kiezen en factuur- en verzendgegevens in te voeren. Vervolgens kun je de betalingsmethode selecteren en de bestelvoorwaarden controleren voordat je betaalt.

Nadat je de bestelling hebt verzonden, kun je de gekochte artikelen terugvinden op de activiteitenpagina van je account. Om je bestelgeschiedenis te bekijken, log je in op je account en ga je naar Mijn bestellingen. . Meer informatie over ons bestelbeleid vind je in de "Algemene Voorwaarden" punt 6.

 

Accountgegevens bijwerken

U kunt uw gebruikersgegevens op elk gewenst moment bijwerken door u aan te melden bij uw account en naar "Accountinformatie" te gaan. Zodra je de gegevens hebt bijgewerkt, klik je op de knop "Opslaan" en ben je klaar.

 

Hulp en contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt bij het gebruik van onze website of het plaatsen van bestellingen bij ons. Je kunt het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@samdam.be of ons bellen op +32 (0)53 70 11 80.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan gerust contact op!