Samsonite Aeris Koffer met 2 wielen 78 cm black

Artikelcode: 17986.1041

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€185.00

Snel overzicht

Upright trolley 78 cm black from Samsonite's Aeris collection, made of lightweight polypropylene, featuring a 3-point locking system with TSA function.

TSA locking system

Features description

Binnenkant
Bottom compartment  Onderste compartiment met riemen.
Top compartment  Tussenschot in netstof met vak met rits in het bovenste compartiment voor gemakkelijk en geordend opbergen.
Tussenschot  Tussenschot in netstof met vak in top shell.
Inpakriemen Verlaagde, gekruiste inpakriemen in het compartiment onderaan.
Buitenkant
Categorie Aeris-schalen zijn van 100 % polypropyleen gemaakt.
Slot Vast TSA-combinatieslot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en om uw persoonlijke bagage te beschermen.
Handvatten Bovenhandvat en zijhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen.
Stuurstang Trekhandvat met meerdere posities en aluminium lichte trekstang.
Type wielen Sterke wielen voor gemakkelijke wendbaarheid.
Wielen 2 wielen

Specifications

Product model  Upright (2 wielen)
Kleur black
Materiaal HS Polypropylene
Afmetingen 78.0 x 59.0 x 34.0 cm
Volume 118.50 L
Gewicht 5.1 kg
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

De Upright 78 cm van de Samsonite Aeris-collectie is een stevige en duurzame koffer die perfect is voor lange reizen, familievakanties of reizen naar de Verenigde Staten. Eenvoudig en praktisch van ontwerp, toch springt deze koffer in het oog dankzij zijn gedurfde en frisse kleuren en de verfijnde textuur van de buitenkant.

 

Als het gaat om een grote bagage zijn de bruikbaarheid en het gebruiksgemak van een koffer belangrijker dan het ontwerp. Toch heeft de Aeris 78 cm van Samsonite geen gebrek aan persoonlijkheid. De originele vorm van de behuizing valt op door zijn zijwaartse incisies en ronde lijnen die perfect complementair zijn.

 

Deze koffer met licht polypropyleen behuizing weerstaat met gemak slecht weer en bagageafhandeling op de luchthavens en biedt tevens een optimale bescherming voor uw benodigdheden. Ondanks het feit dat het een grote bagage is, weegt de koffer slechts 5.1 kg. Dat betekent dat u zonder moeite een aanzienlijke hoeveelheid kleding, verzorgingsproducten, gadgets en snacks kunt inpakken, zonder u zorgen te hoeven maken over het overschrijden van het maximaal toegestane gewicht voor bagage.

 

De Samsonite Aeris Spinner 78 cm heeft twee grote soepele wielen en een comfortabele stevige enkele stuurstang. Deze functies maken het gemakkelijker om de koffer te verplaatsen. Voor meer comfort is de koffer ook uitgerust met een zijhandvat. Dankzij haar stabiele stuurstang is het ook perfect mogelijk op kleinere stukken bagage bovenop deze koffer te plaatsen.

 

Om een zorgeloze reis te garanderen, beschikt de Samsonite Aeris koffer over een geïntegreerd 3-cijferig combinatieslot met TSA, ideaal voor toeristen die naar de VS reizen. Uw benodigdheden kunnen goed ingepakt worden in deze ruime koffer met verstelbare inpakriemen. In het bovenste compartiment met tussenschot kunt u al uw documenten kwijt.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like