Samsonite Aeris Koffer met 4 wielen 68 cm black

Artikelcode: 23404.1041

Schrijf de eerste review van dit product

Out of stock

€179.00

Snel overzicht

Spinner 68 cm black from Samsonite's Aeris collection, with 4 360-degree wheels, adjustable wheel handle and TSA lock. Hardside Samsonite trolley made of lightweight polypropylene.

Color
Color
Color
TSA locking system

Features description

Buitenkant
Categorie Aeris-schalen zijn van 100 % polypropyleen gemaakt.
Slot Vast TSA-combinatieslot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en om uw persoonlijke bagage te beschermen.
Handvatten Bovenhandvat en zijhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen.
Stuurstang Trekhandvat met meerdere posities en aluminium lichte trekstang.
Type wielen Sterke wielen voor gemakkelijke wendbaarheid.
Wielen 4 wielen
Binnenkant
Bottom compartment  Onderste compartiment met riemen.
Top compartment Tussenschot in netstof met vak met rits in het bovenste compartiment voor gemakkelijk en geordend opbergen.
Tussenschot  Tussenschot in netstof met vak in top shell.
Inpakriemen Verlaagde, gekruiste inpakriemen in het compartiment onderaan.

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Kleur black
Materiaal HS Polypropylene
Afmetingen 68.0 x 49.0 x 28.0 cm
Volume 64.50 L
Gewicht 4.4 kg
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

Bereid u voor om nieuwe steden te verkennen en nieuwe attracties te ontdekken met een betrouwbare partner aan uw zijde. De Samsonite Aeris Spinner zal een revolutie betekenen voor de manier waarop u reist, en waarborgt het comfort tijdens uw uitstappen. Dankzij de robuuste, maar lichte constructie, is deze bagage een perfecte keuze voor zowel zakenreizen als vrijetijdsuitstappen. Het binnenste compartiment heeft tussenschotten die groot genoeg zijn om verschillende zaken in op te bergen. Het exclusieve ontwerp van deze lijn van producten stelt u in staat om de bagagehoeveelheid te maximaliseren, waardoor het makkelijker is om al uw reisbenodigdheden te vervoeren in optimale omstandigheden. Of u nu met de auto, het vliegtuig of de trein reist.

 

Deze generatie van bagage is zeer veelzijdig. De polypropyleen bekleding komt in verschillende levendige kleuren die een frisse toets geven aan elke uitrusting. Deze reistas is voorzien van een enkelvoudige trekstang die, samen met de handvatten aan de boven- en zijkant, een grote wendbaarheid garandeert. Deze vierwieler is de perfecte keuze voor de praktische reiziger die zoekt naar flexibele maar toch robuuste bagage.

 

Het ruime interieur is uitgerust met verstelbare inpakriemen in het onderste compartiment en een tussenschot met rits in het bovenste compartiment. Deze extra functies maken het makkelijker om alle verpakte spullen georganiseerd te holdn tijdens het reizen en het verminderen kreuken. Modieus, extra licht, beweeglijk en praktisch. Deze Spinner valt niet alleen op met zijn aangename en heldere kleuren, maar ook met zijn unieke patronen, textuur en aerodynamische vorm. Perfect voor het huidige snelle leven.

 

Als lid van de Samsonite Hardside collectie, is de Aeris Spinner verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren die aan alle smaken en voorkeuren voldoen (cielo blue, Black, Lemon, Racing Green, Puruple, Vivid Blue en Red). De koffer is voorzien van een vaste, 3-cijfer combinatie TSA-slot die garandeert dat al uw bezittingen op een veilige manier worden vervoerd. Licht van gewicht, duurzaam en stijlvol, de Samsonite Aeris Spinner wordt geleverd met tien jaar fabrieksgarantie, dat maakt samen met de uitstekende eigenschappen van de als een aan te bevelen product, ook op vlak van prijskwaliteit.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like