Samsonite Aeris Koffer met 4 wielen 82 cm red

Artikelcode: 18337.1726

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€205.00

Snel overzicht

Spinner 82 cm red from Samsonite's Aeris collection, with 4 360-degree wheels, adjustable wheel handle and TSA lock. Lightweight polypropylene case. Buy Spinner 82 cm red Samsonite Aeris from samdamretail.be for the best price. Free shipment in 48 hours to Belgium and Netherland for products on stock.

Color
Color
Color
TSA locking system

Features description

Binnenkant
Bottom compartment  Onderste compartiment met riemen.
Top compartment Tussenschot in netstof met vak met rits in het bovenste compartiment voor gemakkelijk en geordend opbergen.
Tussenschot  Tussenschot in netstof met vak in top shell.
Inpakriemen Verlaagde, gekruiste inpakriemen in het compartiment onderaan.
Buitenkant
Categorie Aeris-schalen zijn van 100 % polypropyleen gemaakt.
Slot Vast TSA-combinatieslot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en om uw persoonlijke bagage te beschermen.
Handvatten Bovenhandvat en zijhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen.
Stuurstang Trekhandvat met meerdere posities en aluminium lichte trekstang.
Type wielen Sterke wielen voor gemakkelijke wendbaarheid.
Wielen 4 wielen

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Materiaal HS Polypropylene
Kleur red
Afmetingen 81.0 x 59.0 x 34.0 cm
Gewicht 5.4 kg
Volume 118.50 L
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

De Aeris Spinner 82 cm van Samsonite is gemaakt van polypropyleen, waardoor deze koffer een harde behuizing heeft zonder dit te moeten bekopen met extra gewicht. Als u dus zoekt naar een duurzame koffer dat uw bezittingen perfect beschermt ongeacht het soort transport, dan is deze trolley een interessante keuze. Deze Spinner is voorzien van vier multidirectionele wielen die zorgen voor een vlot transport op verschillende ondergronden.  De beweeglijkheid en duurzaamheid van deze grote koffer zorgt ervoor dat de Samsonite Aeris Spinner 82 cm perfect is voor langere reizen en familiereizen. Een geïntegreerd 3-cijferig combinatieslot met TSA garandeert de veiligheid van uw bezittingen tijdens uw reizen naar de Verenigde Staten.

 

Deze reistas heeft twee grote compartimenten. Het onderste compartiment is gemaakt om kleding, verzorgingsproducten en grotere items in op te bergen en is voorzien van twee aanpasbare inpakriemen die kreuken tegengaan en die uw kleding op zijn plaats holdn. Het bovenste compartiment, gescheiden door een tussenschot met rits, is ideaal om uw documenten en kleine elektronische gadgets in kwijt te kunnen.

 

Deze veelzijdige Spinner is voorzien van een lichte stuurstang dat u een comfortabele grip verzekert voor gemakkelijk transport samen met zijn handvatten aan de boven- en zijkant. Ruim, weerbaar en fris ogend, de Spinner 82 cm van Samsonite Aeris-collectie is geschikt voor mensen van alle leeftijden die op vakantie gaan. Deze koffer is beschikbaar in jeugdige en gedurfde kleuren.

Reviews

Write Your Own Review