Samsonite Aeris Koffer met 4 wielen 82 cm black

Artikelcode: 18337.1041

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€205.00

Snel overzicht

Spinner 82 cm black from Samsonite's Aeris collection, with 4 360-degree wheels, adjustable wheel handle and TSA lock. Lightweight polypropylene case. Buy Spinner 82 cm black Samsonite Aeris from samdamretail.be for the best price. Free shipment in 48 hours to Belgium and Netherland for products on stock.

Color
Color
Color
TSA locking system

Features description

Binnenkant
Bottom compartment  Onderste compartiment met riemen.
Top compartment Tussenschot in netstof met vak met rits in het bovenste compartiment voor gemakkelijk en geordend opbergen.
Tussenschot  Tussenschot in netstof met vak in top shell.
Inpakriemen Verlaagde, gekruiste inpakriemen in het compartiment onderaan.
Buitenkant
Categorie Aeris-schalen zijn van 100 % polypropyleen gemaakt.
Slot Vast TSA-combinatieslot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en om uw persoonlijke bagage te beschermen.
Handvatten Bovenhandvat en zijhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen.
Stuurstang Trekhandvat met meerdere posities en aluminium lichte trekstang.
Type Wielen Sterke wielen voor gemakkelijke wendbaarheid.
Wielen 4 wielen

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Materiaal HS Polypropylene
Kleur black
Afmetingen 81.0 x 59.0 x 34.0 cm
Gewicht 5.4 kg
Volume 118.50 L
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

Spinner 82 cm uit de Samsonite Aeris collectie met 4 wieltjes die 360° roteren, aanpasbare wielhendel en TSA slot.  Lichtgewicht polypropylene reiskoffer, zelfs met een afmeting van 82 cm. 

Dit model: spinner 82 cm is te koop in onze webshop samdamretail voor de beste prijs. Gratis verzending binnen de 48 uur naar België of Nederland voor producten op vooraad.be

Productbeschrijving:

De Aeris spinner 82 cm van Samsonite maakt deel uit van de hardschalige collecties.  Dit model is vervaardigd uit polypropylene door middel van een techniek die kwaliteit en trendy ontwerp perfect laat samensmelten.

Indien u op zoek bent naar een duurzame en sterke koffer die al uw bezittingen op zijn plaats kan holdn in de alle omstandigheden ogeächt het transportmiddel dan is deze koffer een slimme keuze. Uitgerust met multidirectionele wielen voor een vlot transport op diverse ondergronden.  Dit model is ontworpen voor lange reizen, familiereizen of vakanties naar de Verenigde Staten .  Het geïntegreerd slot van 3 cijfers in combinatie met het TSA slot garandeert de veiligheid van uw persoonlijke bezittingen tijdens internationale reizen.

Wat het interieur betreft, de koffer heeft twee vakken.  Een bodemvak voor kledij, verzorgingsproducten, grotere items en een bovenvak met tussenshot met rits.  Het bovenvak is ideaal om uw reisdocumenten, zakelijke documenten, elektronische gadgets en andere items in op te bergen waar u snel toegang tot wil hebben.

Beschikbaar in jeugdige en felle kleuren, deze koffer heeft een monotube frame, wielhendel, handvaten bovenaan en aan 1 zijde die het u makkelijk maken om de koffer makkelijk overal mee te nemen.  Ruim, sterk en fris ogend zo kan men deze Aeris spinner 82 cm van Samsonite het best omschrijven.  Dit model is geschikt voor alle leeftijden maar eerder voor plezierreizen dan voor zakenreizen. 

Reviews

Write Your Own Review