Samsonite Lite-Cube DLX Koffer 4 wielen 55 cm aluminium

Artikelcode: 61242.1004

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€499.00

Snel overzicht

Spinner 55 cm aluminium from Samsonite's Lite-Cube DLX line. Luxury hardsided luggage made of Curv, with leather soft touch handles and stitching detailing.

Business trip Cabin Friendly Lightweight TSA locking system Bottom grip

Features description

Buitenkant
Categorie Gemaakt met de revolutionaire Curv®-technologie*. Dit is een geavanceerd schokbestendig, licht materiaal. Curv® staat bekend voor zijn hoge energieabsorptie en uitstekende weerstand, vooral bij lage temperaturen. *Curv® is een in de VS geregistreerd handelsseak van Propex Operating Company, LLC.
Slot Ingewerkt combinatieslot met TSA-functie voor veilig reizen naar de VS.
Ritsen Afsluitbare en beschermde ritsen met mooi geïntegreerde stikseldetails. Interne leren ritshangers.
Handvatten Lederen zacht aanvoelende platte handvaten, mooi geïntegreerd.
Stuurstang Zacht aanvoelende dubbele trekstang met een meer ergonomische vorm.
Type wielen Dubbele wielen
Wielen 4 wielen
Handbagage  Handbagage voldoet aan de IATA richtlijnen en mag mee aan boord van het vliegtuig.
Adreslabel Geïntegreerd adreslabel op de trekstang.
Binnenkant
Onderste compartiment Onderste compartiment met inpakriemen en tussenschot.
Bovenste compartiment Bovenste compartiment met volledig gevoerd tussenschot en zakje in netstof met rits.
Tussenschotten  Twee tussenschotten met rits voor gemakkelijk en geordend opbergen.
Inpakriemen Verlaagde elastische en gekruiste inpakriemen in het onderste compartiment zorgen voor probleemloos inpakken.
Vak voor vloeistoffen Verwijderbaar, doorzichtig vak met rits om uw vloeistoffen, cosmetica of zwemkledij in op te bergen.
Schoenen-/Linnentas Linnenzak voor schoenen en was, met lederen details, waarmee vuile kledij van de rest van de bagage kan worden gescheiden.

Specifications

Model Spinner (4 wielen)
Kleur Aluminium
Materiaal 100% Curv® material by Propex in Germany
Afmetingen  55.0 x 40.0 x 20.0 cm
Volume 36.5 L
Gewicht 2.3 kg
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

De luxe collectie Lite-Cube DLX, met behoud van de elegante lijnen van de Samsonite klassieke Lite-Cube collectie, tilt stijlvolle koffers naar een hoger niveau door luxueuze tinten toe te voegen en door de tassen te verfraaien met lederen accenten, stiksels en een prachtig kleurenpalet.

 

De spinner 55 cm is vervaardigd uit Curv, het lichtste materiaal op de markt dat gebruikt wordt voor harde bagage, en is voorzien van zacht lederen handvatten, een TSA-slot voor veilig reizen naar de VS en soepele 360 graden wielen voor gemakkelijk transport over eender welk oppervlak.

 

De Lite-Cube DLX spinner 55 cm heeft een klassieke, elegante look, de mooie buitentextuur en de resistente materialen voorkomen krassen en holdn uw bagage voor lange tijd in perfecte staat.

 

Omdat het een handbagage is, is de spinner kleiner dan andere producten uit deze collectie, maar heeft een ruim binnencompartiment voor kleding met elastische inpakriemen die kreukels minimaliseren, en een bovenvak voor documenten. De twee worden gescheiden door een tussenschot waardoor uw benodigdheden op zijn plaats en goed georganiseerd blijven.

 

Door zijn prachtige tijdloze design en verbeterde functionaliteit, onderscheidt de spinner 55 cm van de Samsonite Lite-Cube DLX collectie zich van andere soortgelijke producten, waardoor het de perfecte metgezel voor een zakenreis is en het voor een zeer stijlvolle, moeiteloze reiservaring zorgt.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like