Samsonite Lite-Cube DLX Koffer 4 wielen 76 cm dark olive

Artikelcode: 61244.1266

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€569.00

Snel overzicht

Spinner 76 cm dark olive from Samsonite's Lite-Cube DLX line. Luxury hardsided luggage made of Curv, with leather soft touch handles and stitching detailing.

Color
Color
TSA locking system Bottom grip

Features description

Buitenkant
Categorie Gemaakt met de revolutionaire Curv®-technologie*. Dit is een geavanceerd schokbestendig, licht materiaal. Curv® staat bekend voor zijn hoge energieabsorptie en uitstekende weerstand, vooral bij lage temperaturen. *Curv® is een in de VS geregistreerd handelsseak van Propex Operating Company, LLC.
Slot Ingewerkt combinatieslot met TSA-functie voor veilig reizen naar de VS.
Ritsen Afsluitbare en beschermde ritsen met mooi geïntegreerde stikseldetails. Interne leren ritshangers.
Handvatten Lederen zacht aanvoelende platte handvaten, mooi geïntegreerd.
Stuurstang Zacht aanvoelende dubbele trekstang met een meer ergonomische vorm.
Type wielen Dubbele wielen
Wielen 4 wielen
Adreslabel Geïntegreerd adreslabel op de trekstang.
Binnenkant
Bottom compartment Onderste compartiment met inpakriemen en verwijderbaar slim opbergframe met hanger, dat als tussenschot dienst kan doen.
Top compartment Bovenste compartiment met volledig gevoerd tussenschot en zakje in netstof met rits.
Tussenschot  Eén tussenschot met rits en één verwijderbaar slim opbergframe met hanger, dat als tussenschot dienst kan doen.
Inpakriemen  Verlaagde elastische en gekruiste inpakriemen in het onderste compartiment zorgen voor probleemloos inpakken.
Schoenen - en linnentas Linnenzak voor schoenen en was, met lederen details, waarmee vuile kledij van de rest van de bagage kan worden gescheiden.

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Kleur dark olive
Materiaal 100% Curv® material by Propex in Germany
Afmetingen 50.0 x 32.0 x 76.0 cm
Volume 96.0 L
Gewicht 3.2 kg
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

Met de Samsonite Lite-Cube DLX, bevestigt Samsonite opnieuw dat het een van de weinige seaken is die de kunst van het meesterschap beheersen op het vlak van reiskoffers. Luxe bagage van hoge kwaliteit op het gebied van materiaal gebruik, ontwerp en functionaliteit. De spinner 76 cm uit de Lite Cube DLX collectie is state-of-the-art reiskoffer, gemaakt van gemetaliseerd aluminium Curv met accenten voor een elegante en stijlvolle look.

De klassieke vorm en verschijning van de bagage doen herinneren aan de bestseller van Samsonite; Lite Cube. Echter is de DLX serie versterkt met luxueuse details zoals een full optie interieur indeling met schoenentas, vuile kledij-tas en sleuf voor kledij. Tevens is deze ook uitgerust met elastische linten om de kledij op zijn plaats te holdn. De elegante Lite Cube DLX spinner 76 cm heeft comfortabele hendel met goede grip, TSA slot voor veilig reizen in de Verenigde Staten. De wieltjes kunnen 360 graden draaien op ieder terrein, het zijhandvat is tevens gedecoreerd met lichtbrown leder.

Gemaakt van Curv, de Spinner 76 cm is een licht gewicht, sterk en gemaakt om te weerstaan aan diverse weersomstandigheden met behoud van zijn luxuese uitstraling. Dit model is perfect voor famillie reizen en lange reizen. De spinner in aluminium is meer geschikt voor zakenreizigers, het black model heeft een sportieve look.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like