Samsonite Lite-Cube DLX Koffer 4 wielen 82 cm midnight blue

Artikelcode: 61245.1549

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€599.00

Snel overzicht

Spinner 82 cm midnight blue from Samsonite's Lite-Cube DLX line. Luxury hardsided luggage made of Curv, with leather soft touch handles and stitching detailing.

Color
Color
TSA locking system Bottom grip

Features description

Buitenkant
Categorie Gemaakt met de revolutionaire Curv®-technologie*. Dit is een geavanceerd schokbestendig, licht materiaal. Curv® staat bekend voor zijn hoge energieabsorptie en uitstekende weerstand, vooral bij lage temperaturen. *Curv® is een in de VS geregistreerd handelsseak van Propex Operating Company, LLC.
Slot Ingewerkt combinatieslot met TSA-functie voor veilig reizen naar de VS.
Ritsen Afsluitbare en beschermde ritsen met mooi geïntegreerde stikseldetails. Interne leren ritshangers.
Handvatten Lederen zacht aanvoelende platte handvaten, mooi geïntegreerd.
Stuurstang Zacht aanvoelende dubbele trekstang met een meer ergonomische vorm.
Type wielen Dubbele wielen
Wielen 4 wielen
Adreslabel Geïntegreerd adreslabel op de trekstang.
Binnenkant
Bottom compartment Onderste compartiment met inpakriemen en verwijderbaar slim opbergframe met hanger, dat als tussenschot dienst kan doen.
Top compartment Bovenste compartiment met volledig gevoerd tussenschot en zakje in netstof met rits.
Tussenschot  Eén tussenschot met rits en één verwijderbaar slim opbergframe met hanger, dat als tussenschot dienst kan doen.
Inpakriemen  Verlaagde elastische en gekruiste inpakriemen in het onderste compartiment zorgen voor probleemloos inpakken.
Schoenen - en linnentas Linnenzak voor schoenen en was, met lederen details, waarmee vuile kledij van de rest van de bagage kan worden gescheiden.

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Kleur midnight blue
Materiaal 100% Curv® material by Propex in Germany
Afmetingen 54.5 x 34.5 x 82.0 cm
Volume 122.0 L
Gewicht 3.6 kg
Garantie 10 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

De Lite-Cube DLX is nog maar eens het bewijs dat Samsonite een van de weinige seaken is die het ontwerpen van bagage, die zowel mooi als functioneel is, tot een kunst verheven heeft. De Spinner 82 cm van de Lite Cube DLX collectie is een state of the art reistas, gemaakt van het Curv-materiaal met browne accenten voor die elegante stijlvolle look.

Het klassieke design van de tas doet denken aan die andere Samsonite bestseller collectie, de Lite-Cube. Maar de DLX-lijn is voorzien van luxe details, zoals een volledig georganiseerd interieur met opbergspaces voor schoenen en waszakken. De inpakriemen zorgen ervoor dat de kleren op hun plaats blijven en gaan het kreuken tegen tijdens het reizen. De elegante Lite-Cube DLX spinner 82 cm heeft aangename handvatten en een TSA-slot om veilig door de VS te reizen. De soepele multidirectionele wielen zorgen voor een comfortabel transport van de bagage op verschillende ondergronden. Het handvat op de zijkant met brown leder en zorgt voor een goede beweeglijkheid in luchthavens.

Het Curv-materiaal zorgt ervoor dat deze Samsonite Spinner licht blijft, maar tegelijkertijd bestand is tegen schokken en slecht weer en dit terwijl het zijn luxueuze uiterlijk blijft beholdn. Deze reistas is perfect voor familievakanties en lange reizen. De spinner in het aluminium is meer geschikt voor zakenreizen, terwijl de black tas een sportiever uiterlijk heeft.

Reviews

Write Your Own Review