Samsonite Neopulse Koffer met 4 wielen 55 cm metallic blue

Artikelcode: 65752.1541

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€259.00

Snel overzicht

Spinner 55 cm metallic blue from Samsonite's Neopulse collection.

Color
Color
Color
Cabin Friendly TSA locking system

Features description

Buitenkant
Categorie Vervaardigd uit lichtgewicht polycarbonaat. De koffer is erg licht en stevig dankzij het zelfverstevigende ontwerp.
Slot Geïntegreerd combinatieslot met TSA om zorgeloos van en naar de VS te reizen en uw persoonlijke bagage te beschermen.
Ritsen Afsluitbare ritsen met ritshangers in bijpassende kleur.
Handvatten Soft touch handvat aan de boven- en zijkant voor extra draagcomfort. silver- en champagnekleurige details op het handvat.
Stuurstang Dubbele, ultralichte trekstang die kan worden afgesteld op de lengte van elke reiziger. silver- en champagnekleurige details op de knop van de trekstang.
Type wielen Comfortabele, zacht rollende, dubbele wielen om moeiteloos te reizen. silver- en champagnekleurige details op de wielen en wielbehuizing.
wielen 4 wielen
Handbagage  Handbagage voldoet aan de IATA richtlijnen en mag mee aan boord van het vliegtuig.
Adreslabel Intrekbaar identificatie-/adreslabel aan de achterkant van de koffer.
Binnenkant
Bottom compartment Compartiment onderaan: gevoerd tussenschot en gekruiste inpakriemen.
Top compartment Compartiment bovenaan: gevoerd tussenschot.
Tussenschot  Tussenschot met rits in het compartiment boven- en onderaan.
Inpakriemen Elastische, gekruiste inpakriemen in het compartiment onderaan.

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Kleur Metallic red
Material Made of 100% Makrolon Polycarbonate
Afmetingen 55.0 x 40.0 x 20.0 cm
Volume 38.0 L
Gewicht 2.2 kg
Garantie 5 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

De Samsonite Neopulse zorgt voor een heel nieuwe generatie aan bagage op basis van polycarbonaat. Het ontwerp van de Neopulse springt meteen in het oog met zijn afgelijnde vorm, ronde hoeken en zijn felle glanzende kleuren. De lijnen in het ontwerp zijn niet enkel een streling voor het oog, ze voegen ook extra kracht toe aan de behuizing. Deze ruime reiskoffer blink uit in lichtheid, kracht en inpakvolume. 

Het interieur van de luxueuze Neopulse Spinner is volledig gevoerd en wordt opgedeeld in twee evenwaardige compartimenten, waarvan eentje met inpakriemen. Beide compartiment worden afgesloten met rits, waardoor het gemakkelijker is om alles te ordenen en bij elkaar te holdn

De koffer heeft naast zijn opvallend design ook verschillende minder opvallende extra's. Zo zijn de hoeken extra verstevigd, werd het handvat gemaakt van Soft Touch, de wielen werden afgewerkt met champagnekleurige accenten, en vind je in het handvat een geïntegreerd adreslabel. De Samsonite Neopulse spinner 55 cm voldoet aan de IATA-voorschriften voor handbagage en kan dus probleemloos mee aan boord genomen worden.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like