Samsonite Neopulse Koffer met 4 wielen 81 cm metallic red

Artikelcode: 65756.1544

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€319.00

Snel overzicht

Spinner 81 cm metallic red from Samsonite's Neopulse collection.

Color
Color
Color
TSA locking system

Features description

Binnenkant
Bottom compartment  Compartiment onderaan: gevoerd tussenschot en gekruiste inpakriemen.
Top compartment Compartiment bovenaan: gevoerd tussenschot.
Tussenschot Tussenschot met rits in het compartiment boven- en onderaan.
Inpakriemen Elastische, gekruiste inpakriemen in het compartiment onderaan.
Buitenkant
Categorie Vervaardigd uit lichtgewicht polycarbonaat. De koffer is erg licht en stevig dankzij het zelfverstevigende ontwerp.
Slot Geïntegreerd combinatieslot met TSA om zorgeloos van en naar de VS te reizen en uw persoonlijke bagage te beschermen.
Ritsen Afsluitbare ritsen met ritshangers in bijpassende kleur.
Handvatten Soft touch handvat aan de boven- en zijkant voor extra draagcomfort. silver- en champagnekleurige details op het handvat.
Stuurstang Dubbele, ultralichte trekstang die kan worden afgesteld op de lengte van elke reiziger. silver- en champagnekleurige details op de knop van de trekstang.
Type wielen Comfortabele, zacht rollende, dubbele wielen om moeiteloos te reizen. silver- en champagnekleurige details op de wielen en wielbehuizing.
Wielen 4 wielen
Adreslabel Intrekbaar identificatie-/adreslabel aan de achterkant van de koffer.

Specifications

Product model  Spinner (4 wielen)
Kleur Metallic red
Materiaal Made of 100% Makrolon Polycarbonate
Afmetingen 81.0 x 54.0 x 30.0 cm
Volume 124.0 L
Gewicht 3.7 kg
Garantie 5 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

De spinner 81 cm is de grootste in de Neopulse familie van Samsonite. De Neopulse staat bekend om zijn in het oog springende ontwerp en zijn luxueuze afwerking. Deze nieuwe generatie polycarbonaat bagagestukken legt de lat meteen wel heel hoog. De lijnen op de buitenkant zijn niet enkel mooi, maar ook nuttig, ze voegen extra kracht toe aan het polycarbonaat waardoor het bijna onmogelijk wordt voor het polycarbonaat om te barsten.

De luxueuze afwerking van de koffer vind je vooral terug langs de binnenkant. Die is volledig gevoerd en beide compartimenten zijn afgescheiden door tussenschoten met ritsen, waardoor het heel gemakkelijk wordt om uw spullen te ordenen en op hun plaats te holdn. Het onderste compartiment is ook uitgerust met gekruiste inpakriemen.

De koffer werd afgewerkt met een Soft Touch handvat, wendbare dubbele wielen en champagnekleurige accenten aan de onderkant. De dubbele trekstang is ideaal om een kleiner stuk bagage aan te bevestigen. Het TSA-slot aan de zijkant laat u toe uw koffer extra te beveiligen zonder daarmee in de problemen te komen bij de Aseaikaanse douane.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like