Samsonite S'Cure DLX Koffer 4 wielen 55 cm graphite

Artikelcode: 50919.1374

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€209.00

Snel overzicht

Buy Spinner 55 cm graphite from Samsonite's S'Cure DLX line from samdamretail.be for the best price! Free shipment in 48 hours to Belgium and Netherland for products on stock.

Color
Color
Color
Color
Color
Color
3 point locking system Cabin Friendly TSA locking system Bottom grip

Features description

Buitenkant

Categorie

Vervaardigd uit Flowlite, een revolutionaire nieuwe polypropyleenmix.

Slot

Driepuntssluiting, met afwerking van chroom, om de koffer ook onderweg gemakkelijk te vergrendelen. Met TSA-slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en dichting om vochtinsijpeling te vermijden.

Handvatten

Bovenhandvat en zijhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen.

Stuurstang

Uitgerust met een trekstang die op verschillende hoogtes geblokkeerd kan worden.

Type Wielen

Vier Spinner wielen laten toe om de koffer 360° te laten draaien in meerdere richtingen.

Wielen

4 wielen

Handbagage

Handbagage voldoet aan de IATA richtlijnen en mag mee aan boord van het vliegtuig.

Adreslabel

Intrekbaar identificatie-/adreslabel aan de achterkant van de koffer.

Afzonderlijk Vouwraam Voor Kostuums

Ja

Binnenkant

Bottom Compartment

Onderste compartiment met inpakriemen, tussenschot en scharniervak.

Top Compartment

Bovenste compartiment met tussenschot met rits.

Tussenschot

Tussenschot om gemakkelijk en ordelijk te kunnen inpakken in het bovenste compartiment.

Inpakriemen

Elastische inpakriemen in de bodem om de kleding op zijn plaats te holdn.

Beschermingshoes Tegen Vloeistoffen

Ja

Specifications

Product Model

Spinner (4 wielen)

Kleur

graphite

Materiaal

Flowlite: a revolutionary new polypropylene mix

Afmetingen

55.0 x 40.0 x 20.0 cm

Volume

34.0 L

Gewicht

2.9 kg

Garantie

5 jaar beperkte wereldwijde garantie

Product description

Gebouwd en getest op duurzaamheid, de Samsonite S’Cure DLX is de luxe-editie van bagage van Samsonite. Een collectie die voldoet aan enkel de hoogste kwaliteitsvereisten en ontworpen met de nieuwste technologie en features voor die speciale trips. De S’Cure DLX Spinner 55 cm werd ontworpen speciaal voor de premium reiziger en kan pronken met een luxueuze afwerking en stijlvolle details die dit product zo uniek maken. De behuizing is hard en beschermend maar ook stijlvol en elegant. Terwijl het interieur functioneel, handig ingedeeld en modieus is.

Net zoals de andere spinners van Samsonite, is de Spinner 55 cm van de S’Cure DLX- collectie uitgerust met vier 360 graden draaiende wielen die zorgen voor een grote wendbaarheid en voor zacht en stil gerol in verschillende richtingen. Deze uitzonderlijke bewegingsvrijheid wordt vergroot door de verstelbare stuurstang en wielholdrs, die volledig uit het aluminium vervaardigd werden voor het gewicht laag te holdn. De handvatten aan de boven-, onder- en zijkant laten u toe om de tas comfortabel te verplaatsen met een stevige grip, terwijl het chromen 3-punt TSA-systeem uw bezitting veilig houdt tijdens het internationaal reizen. Het afsluitingsmechanisme is waterbestendig en beschermt, samen met het weerbare exterieur van de tas, de ingepakte items tegen slecht weer en ruwe bagageafhandelingsprocedures.

Samsonite’s S’Cure DLX-collectie is vervaardigd uit het nieuwe Flowite materiaal, een revolutionaire mix van polypropyleen dat de bagage licht houdt en ideaal maakt voor gebruik op drukke plaatsen. De collectie springt in het oog met zijn premium look en wordt gemaakt in België. Het tussenschot in het bovenste compartiment van de zorgt voor het handig opbergen van grotere items. De waszak, die kan functioneren als extra verdeler, helpt bij het scheiden van propere en vuile kleding. De functionele gekruiste inpakriemen in de onderste compartimenten holdn al uw ingepakte spullen op hun plaats en holdn uw kleren kreukvrij.

Kortom, de premium S’Cure DLX spinner 55 cm van Samsonite, gemaakt van het gepatenteerde Flowlite materiaal is een extreem lichte koffer die uitstekende functionaliteit biedt zonder daarbij in te leveren aan design of kracht. Weerbaar en robuust, deze koffer is voorzien van een rijk palet aan klassieke kleuren afgewerkt met chroom aan de sloten. Het is een van de lichtste én sterkste luxe trolleys op de markt.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like