Samsonite S'Cure Koffer 4 wielen 55 cm dark blue

Artikelcode: 49539.1247

Schrijf de eerste review van dit product

Op voorraad

€175.00

Snel overzicht

Spinner 55 cm dark blue from Samsonite S'Cure collection. Made with Flowlite, it's the lightest polypropylene luggage and features a 3-point locking system.

Color
Color
Color
Color
Color
Color
Color
Color
Color
3 point locking system Business trip Cabin Friendly TSA locking system

Features description

Buitenkant

Categorie

Vervaardigd uit Flowlite, een revolutionaire nieuwe polypropyleenmix.

Slot

Driepuntssluiting om de koffer ook onderweg gemakkelijk te vergrendelen. Met TSA-slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten.

Handvatten

Bovenhandvat en zijhandvat om de koffer gemakkelijk op te tillen.

Stuurstang

Trekstang die op verschillende hoogtes geblokkeerd kan worden en aluminium stuurstang voor extra lichtheid.

Type Wielen

Vier dubbele Spinner wielen laten toe om de koffer 360° te laten draaien in meerdere richtingen.

Wielen

4 wielen

Handbagage

Handbagage voldoet aan de IATA richtlijnen en mag mee aan boord van het vliegtuig.

Adreslabel

Personaliseerbaar en geïntegreerd adreslabel aan de achterkant van de koffer.

Binnenkant

Bottom Compartment

Onderste compartiment met inpakriemen en één elastisch zijvak met rits.

Top Compartment

Bovenste compartiment met tussenschot met rits.

Tussenschot

Tussenschot om gemakkelijk en ordelijk te kunnen inpakken in het bovenste compartiment.

Inpakriemen

Gekruiste inpakriemen in het onderste compartiment zorgen voor probleemloos inpakken.

 

Specifications

Product Model

Spinner (4 wielen)

Kleur

dark blue

Materiaal

HS Polypropylene

Afmetingen

55.0 x 40.0 x 20.0 cm

Volume

34.0 L

Gewicht

2.9 kg

Garantie

5 jaar beperkte wereldwijde garantie

 

Product description

De moderne maar traditioneel ogende Samsonite S’Cure Spinner is in ieder opzicht een genot om te gebruiken. Door integratie van innovatieve technologieën en gepatenteerde materialen die functionaliteit en duurzaamheid toevoegen aan de trolley, is de S’Cure Spinner geschikt voor reizigers van alle leeftijden en voor alle soorten reizen.

 

De koffer biedt een grote bewegingsvrijheid bij het voortbewegen en met de handgrepen heeft u een veilige en comfortabele grip. De S’Cure is zonder enige twijfel een goede keuze voor de frequente reiziger die op zoek is naar een praktische, mooie en veilige koffer. Deze Samsonite-collectie is de lichtste lijn van polypropyleen tot op heden. De S’Cure is voorzien van Flowlite, een revolutionair materiaal dat de productie van zeer dunne, maar sterke behuizing voor reistassen, koffers, telefoonbehuizingen en soortgelijke zaken mogelijk maakt.

 

De vederlichte behuizing en driepuntsvergrendeling maakt van de S’Cure-collectie inderdaad een van de beste keuzes als het gaat om zakenkoffers. Deze productlijn wordt in Europa gemaakt en beschermt uw persoonlijke bezittingen zonder toevoeging van noemenswaardig extra gewicht, waardoor comfortabel en zorgeloos reizen verzekerd is.

 

Het gewicht van de behuizing wordt mooi aangevuld door de flexibele multidirectionele wielen die ervoor zorgen dat het gemakkelijker dan ooit is om bagage te vervoeren. De functionaliteit van deze spinner wordt vergroot door de lichte telescopische trekstand met drukknop, gemaakt van vliegtuigvriendelijk aluminium, en door de boven- en zijhandgrepen voor eenvoudig vastpakken.

 

Het driepuntsvergrendelingsysteem met TSA-functie garandeert veilig internationaal reizen. Het aanpasbare adreslabel dat mooi geïntegreerd is in het ontwerp zorgt ervoor dat uw bagage gemakkelijk herkenbaar is. Een elegant intern tussenschot in het bovenste compartiment van de trolley scheidt uw kleding van zakelijke documenten en elektronische apparaten, terwijl de gekruiste inpakriemen in het onderste compartiment uw kleding op zijn plaats en kreukvrij holdn.

 

De Spinner is gemaakt voor reizigers die duurzame en schokbestendige bagage waarderen maar functionaliteit boven design verkiezen. Dit betekent niet dat de Samsonite S’Cure een schoonheidstest niet doorstaat. Integendeel, de trolley wordt alom gewaardeerd voor zijn discrete elegantie en zijn onberispelijke aandacht voor detail. Zijn gedurfde maar aangename kleuren welke brengen de persoonlijkheid van de reiziger perfect tot uitdrukking.

Reviews

Write Your Own Review

You might also like