×
VERGELIJKEN

Klantenservice

Verzending en levering

Wij verzenden naar alle landen van de Europese Unie voor een vast bedrag van 15€. Verzending naar Nederland en België is gratis voor bestellingen boven 25€, en onder 25 € wordt 7 € aangerekend. Op verzoek kunnen we verzenden naar landen buiten de EU, de verzendkosten zijn dan afhankelijk van uw bestemming.

Indien u de gekochte artikelen wenst af te halen in onze winkel, bieden wij een “Click and collect” dienst aan. Kijk op de pagina Verzending voor meer informatie

Retourneren en omruilen

PProducten kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen, zonder schade. Wij geven een volledige terugbetaling voor producten die in perfecte staat geretourneerd worden. U mag ook een product vervangen door een een ander artikel met vergelijkbare waarde. Voor meer informatie over retourneren en omruilingen, bezoek onze Retourbeleid pagina.

Garantie

Garantie is afhankelijk van de producent en het gekochte artikel. U kan de specifieke garantie voor elk artikel op de productpagina te vinden. Daarnaast profiteert u van de wettelijke garantie, die het gebrek aan overeenstemming van de goederen op het moment van levering omvat. Voor meer informatie over het garantiebeleid, verwijzen wij u graag naar onze Algemene voorwaarden.

Betaling, prijzen en promoties

Alle prijzen op onze website zijn in € (euro) en inclusief BTW. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden, zoals kredietkaart of bank overboeking. Voor meer informatie over onze betalingsvoorwaarden, verwijzen wij u naar onze Algemene voorwaarden,, punten 5-7.

Van tijd tot tijd bieden we kortingen en speciale promoties aan in onze online winkel. In dit geval ziet u zowel de originele als de gereduceerde prijs van het product. Beperkingen kunnen van toepassing zijn in het geval van promoties en wedstrijden; de voorwaarden en beperkingen voor elke reclamecampagne of wedstrijd, samen met de specifieke vorm van promotie, zullen in detail worden beschreven en gepubliceerd op onze website in de rubriek. Nieuws.

Bestellen en bestellingen bekijken

Om een bestelling te plaatsen op onze website, dient u een volwassene en 18 jaar of ouder te zijn. Na het toevoegen van een product in uw winkelwagen, krijgt u de gelegenheid om de gewenste verzendingsmethode te kiezen en om de facturatie en verzendinformatie in te voeren. U kan dan de betaalmethode selecteren en de bestellingsvoorwaarden controleren alvorens tot betaling over te gaan.

Na het indienen van uw bestelling zal u de gekochte artikelen in de activiteitspagina van uw account kunnen vinden. Om uw bestellingsgeschiedenis te bekijken dient u in te loggen in uw account en te gaan naar Mijn bestellingen.. Meer informatie over ons bestelbeleid kan gevonden worden in de Algemene voorwaarden punt 6.

Updaten van accountgegevens

U kunt uw gebruikersinformatie op elk moment bijwerken door in te loggen op uw account en te gaan naar “Account informatie”. Zodra u de gegevens hebt bijgewerkt, klikt u op de "Bewaar" knop en u bent klaar.

Hulp en contact

Aarzel niet om ons te contacteren indien u hulp nodig hebt bij het gebruiken van onze website of het plaatsen van bestellingen bij ons. U kunt het contact formulier gebruiken, of stuur een e-mail naar info@samdam.be of bel ons op +32 (0)53 70 11 80.