Gratis verzending vanaf € 25,-

Uitstekende klantenservice

Levering tot 10 werkdagen, afhankelijk van stock

Retourneren & ruilen

1. Retour voorwaarden

U hebt het recht om de online gekochte producten binnen de 14 dagen terug te sturen. indien u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u contact met ons opnemen om de terugkeer te regelen. Uw beslissing om het product terug te sturen moet worden verzonden in een duidelijke verklaring, zoals een e-mail of fax. Als het gaat om een garantiegeval of als de informatie op de website niet overeenkomt met het geleverde artikel vergoeden wij de verzendkosten. Bij iedere andere terugzending zijn de verzendingskosten ten laste van de koper.

Zodra het teruggestuurde artikel aankomt op ons adres, zal u een terugbetaling ontvangen van de oorspronkelijke prijs van het product met de door ons gemaakte transportkosten in mindering, met een minimum van 20 €.

Het product moet in dezelfde nieuwe, ongebruikte toestand waarin u het ontving. De geretourneerde producten zullen bij ontvangst worden gecontroleerd. We kunnen een vermindering van terugbetaling uitvoeren voor het verlies in waarde als het geretourneerde product is beschadigd.